41-річна жінка протягом року змушувала 25 коней голодувати

Мати двох дітей Аманда Торн з Бодміна, штат Корнуолл, залишила коней голодуючими, поки один із них не помер. Їй винесли умовне покарання та заборонили утримувати коней довічно після того, як вона протягом року про них не дбала.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Усе почалося з того, що стурбовані сусіди підняли тривогу.

Суддя сказала: «Коні голодували до смерті, їх не лікували від недуг. Їх копита не обрізали. Вони були в жалюгідному стані. Це – найбільша жорстокість, яку я бачила за 15 років. Ви не проявляли співчуття щодо того, що трапилось і звинувачували інших. Стурбовані представники громадськості довели цю справу до відома поліції».

Вона додала, що розглядала можливість направити працівницю сільського господарства прямо до в’язниці, і запевнила: «Я дала шанс вам, вашим дітям і вашим батькам. Якщо ви порушите будь-яку частину порядку, ваші ноги не торкнуться землі».

Торн же розповіла, що працювала на фермі і виховувала двох дітей, коли переживала розлучення з чоловіком. Її власні батьки допомагали з дітьми, але мали свої проблеми зі здоров’ям. Сама жінка також має проблеми з психічним здоров’ям, які були загострені судовою справою. Вона повинна пройти реабілітацію і сплатити 15 000 фунтів стерлінгів штрафу.Також вона носитиме електронний браслет. Усі звинувачення Торн заперечувала, стверджуючи, що її коні навіть не страждали. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net