Чому дача Хрущова-Шуфрича під Ужгородом пустує

Будинок Шуфрича дійсно досить великий і просторий. Кажуть, що колись у 60-х роках Хрущов справді приїздив на полювання у Карпати і жив у будиночку, що знаходився на цьому місці. Потім подалі від людських очей приїздила на відпочинок партійна еліта з Ужгорода. Далі хата переходила із рук в руки, аж поки її не викупив Нестор Шуфрич.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Як він сам розповів одному з видань, заплатив за неї 450 тисяч гривень. За словами місцевих, раніше дача була огороджена сіткою. Високу кам’яну огорожу поставив уже Шуфрич у 2005 році. Сьогодні біля дачі Хрущова-Шуфрича чергує лише один охоронець із собакою. Сам Шуфрич тут з’являється нечасто.

Також, як кажуть місцеві, поруч із великим гарним будинком  знаходиться бомбосховище довжиною 30 метрів, яке збудували у горі ще за часів Хрущова. Шуфрич тут лише облицював стіни. Шкода, що така велика будівля пустує, а тут можна б розташувати якийсь оздоровчий комплекс для діточок, природа б цьому дуже сприяла. Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net