Чому закарпатці у соцмережах додають у друзі людей без обличчя

Чи дійсно життя в Інтернеті – це благо для людини, чи все ж більше втрачені можливості і згаяний час? Відповідь на це питання і шукала газета «ЯСНО».

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Дехто не додає у друзі користувача, у якого на сторінці немає реальних фотографій. Але це також не вихід, бо «реальні» фото можуть виявитися чужими, взятими з фото сайтів або просто з пошукових систем.

Загалом з появою Інтернету з’явилися нові психічні хвороби, збільшилося роздратування серед наших земляків. А ще  через сидячий спосіб життя люди почали більше хворіти. Це – і серцеві хвороби, і проблеми з судинами, і зайва вага, і погіршення зору і багато іншого, чого можна було б уникнути, проводячи час активно на природі з реальними друзями та родиною. А ще – скільки порнографії поширюється через приватні повідомлення у Інтернеті, а як уміло наркоторговці використовують свої сторінки для продажу вбивчого зілля, у тому числі – нашим українським дітям! Тож про дійсно великі блага соцмереж можна посперечатися…  Бо хтось на них заробляє мільярди, підсовуючи іншим заборонену продукцію (у тому числі – відео), а хтось – втрачає спокій, гроші та навіть життя, як у випадку з психотропними речовинами. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net