9 років чоловік тримав у підвалі сім’ю

 

 

Поліція Голландії виявила сім’ю, яка девять років прожила в підвалі власного будинку.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

67-річний чоловік разом із шістьма дітьми у віці від 16 до 25 років проживали у повній ізоляції на фермі у провінції Дренте (Нідерланди). Невідомо, скільки б вони ще там жили, якби старший із дітей не втік, щоб покликати по допомогу. Він побіг до найближчого бару і попросив викликати поліцію.

Коли поліцейські зайшли в будинок на фермі, що знаходилася віддалік села, то за шафою у вітальні виявили потаємний хід, який вів у підвал, де жила сім’я Герріта-Яна ван Дорстена.

Йозеф Бруннер, власник ферми, регулярно привозив додому їжу та туалетний папір, і окірм нього, кажуть сусіди, вони на господарстві більше нікого не бачили. Він не йшов на контакт із сусідами, утримувався від розваг та нікого не підпускав до території своєї ферми. Йозеф відмовився співпрацювати з поліцією, тому його було заарештовано. Також було взято під варту і Герріта-Яна ван Дорстена. Їх звинувачено у незаконному позбавленні свободи та нанесенні шкоди здоров’ю інших людей. Жоден із дітей не ходив до школи,  також вони не мали свідоцтв про народження та паспортів. Невідомо, що трапилося із матір’ю дітей, але серед живих її нема. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net