Успішні люди розуміють, що популярність в Інтернеті – лише ілюзія

Чи дійсно життя в Інтернеті – це благо для людини, чи все ж більше втрачені можливості і згаяний час? Відповідь на це питання і шукала газета «ЯСНО».

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

 

Сторінки у соцмережах мають всі відомі люди, їхні записи часто перечитують і українці. Та чи блукають вони просторами Інтернету і думають, кому б написати коментар, кого б зачепити своїм «дотепним» гострим  словом, кому б розповісти, як правильно жити, а як – ні?

Такого немає! Публічні особистості переважно виставляють лише якісь записи та фото на своїх сторінках і навіть дуже рідко відповідають на коментарі там. Роблять вони це з рекламною метою для підняття свого рейтингу, а відповідно – для заробляння грошей.

А чи багато українців навчилися дійсно отримувати високі прибутки із соцмереж? Чи багато наших земляків дякуючи Інтернету стали мільйонерами? Чи приносять їм коментарі нечувані прибутки? Тим більше що часто їх користувачі пишуть, навіть не читаючи самі матеріали, роблячи висновки лише за заголовками! А поради, які багато хто дає в соцмержах на кожному кроці, чи гідно оплатили інші? Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net