Site icon zakarpatpost.net

Закарпатка порадила, що після чого садити, аби зібрати рекордний врожай

User comments

У городників настає найгарячіша пора – починається підготовка ґрунту та посів ранніх овочевих культур. Найголовніше в цей час – не пропустити оптимальних термінів роботи на городі. Щоправда, при холодній весні рекомендовані терміни робіт можуть бути перенесені на пізніше, пише популярна на Закарпатті газета «Господарські поради».

Ви, напевне, вже визначилися, що саме і де будете саджати та сіяти. Приготували чи ще готуєте грядки під посів. Але не зайвим буде ознайомитися з деякими порадами городників, які вам стануть у нагоді. Наприклад, ви, можливо, помітили, якщо кілька років поспіль вирощувати на одному й тому ж місці, картоплю, помідори, баклажани, то невдовзі ґрунт стане виснаженим і буде розсадником багатьох шкідників та хвороб. Понад усе потрібно дбати про правильне чергування культур на ділянці, раз і назавжди засвоївши, що рослини одного ботанічного виду не висаджують навіть по сусідству. Що і після яких культур садити?

Найкращі попередники:

Повний текст читай у газеті «Господарські поради» Купи у кіоску або передплати на своїй пошті! Передплатний індекс 68338. zakarpatpost.net

Exit mobile version