Скільки коштує оренда приміщень під бізнес в Ужгороді

Як розповіли у газеті «Закарпатські оголошення», винайняти приміщення,  звісно, обходиться дешевше, ніж купувати його… Плюсом у цьому випадку є те, що його можна згодом змінити на інше, якщо район не підійшов, мінус – те, що воно фактично чуже.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Отже, на Заньковецької офісні приміщення площею 65 метрів квадратних обійдуться в 11 тисяч гривень на місяць, два кабінети на вулиці Волошина площею по 15 метрів квадратних – 5 тисяч гривень, оренда перукарського місця на площі Корятовича – 200 гривень на місяць, склад площею 350 метрів квадратних у промзоні – 8 тисяч, приміщення магазину площею 35 метрів квадратних на Швабській – 15 тисяч гривень, приміщення площею 70 метрів квадратних у районі «Білочки» – 17 тисяч гривень.

Винайняти офіс у районі вулиці Митної площею 70 метрів квадратних можна за 6600, а на Минайській із такою ж площею – за 11 тисяч гривень.

Пропозицій оренди менше, ніж продажу, але вибрати все одно є з чого. Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net