Чому успішні люди не вчать в Інтернеті інших як жити

Чи дійсно життя в Інтернеті – це благо для людини, чи все ж більше втрачені можливості і згаяний час? Відповідь на це питання і шукала газета «ЯСНО».

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Якщо людина зайнята, вона не буде витрачати час та енергію та такі заняття. У того, хто постійно думає над роботою та професійним і особистим вдосконаленням, немає часу на написання коментарів у групах та на сторінках незнайомих людей. Тим більше успішна людина не буде вчити всіх підряд, як потрібно жити, робити і взагалі думати. Вона не буде виявляти винахідливість у жорстокості, придумуючи, як би над ким вчинити самосуд, як би когось образити чи принизити. У неї немає часу на такі дурниці і немає бажання влізати в чужі розбірки або виставляти фото з п’яних гостин, хрестин, днів народжень.  Людина, яка має ціль, зайнята пошуками можливостей для її досягнення, а не розважається багатогодинним просиджуванням у Інтернеті.

Звісно, власники соцмереж рекламують їх як благо, як порятунок від самотності, як можливість стати відомим, як засіб для просування бізнесу. Утім просунути свою справу лише завдяки Інтернету, тим більше соцмережам, досить сумнівно. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net