24-річна жінка замотала новонароджену доньку в пакет і закопала на городі

Страшна трагедія сталася у Одеській області.

До поліції надійшло повідомлення від працівників Подільської районної лікарні про те, що до них звернулася молода жінка з підозрою на кримінальний аборт. Після того як її оглянули лікарі, жінка залишила медичний заклад.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Працівники поліції встановили особу громадянки. Нею виявилася 24-річна жителька Балтського району, яка тривалий час гостювала у своїх родичів в одному з сіл Подільського району.

Спілкуючись з правоохоронцями, жінка спочатку запевняла, що в неї стався викидень. Плід вона закопала на городі. Однак після розтину тіла дівчинки судово-медичні експерти встановили, що немовля народилося доношеним, а причиною смерті стало удушення, викликане перекриттям дихальних шляхів.

Згодом горе-мати зізналася, що дитина була небажаною, вагітність вона не планувала, нарікала, що в родині скрутне матеріальне становище та часто виникають конфлікти. Жінка є заміжньою і навіть виховує маленького сина, ніде не працює. Перед рідними та знайомими вагітність приховувала, саме через це на певний час поїхала жити до сестри. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net