Чому українські критикани завжди шукають у соцмережах, на кого накинутись

Чи дійсно життя в Інтернеті – це благо для людини, чи все ж більше втрачені можливості і згаяний час? Відповідь на це питання і шукала газета «ЯСНО».

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Цікаво, що найбільше негативу у соцмережах часто нагнітають одні й ті ж люди. Для прикладу, візьмемо ставлення до політиків. Тут можна простежити дуже цікаву тенденцію. Якщо багатьом українцям не подобався Янукович і його дії, то його наступники мали б викликати вже не настільки великий шквал емоцій. Утім на сторінках окремих так званих активістів можна побачити практично одні і ті ж зауваження до трьох абсолютно різних президентів… змінено тільки прізвища глав нашої держави. Щодо Януковича ніхто нічого не каже,  він справді наробив багато дурниць, але потім починає литись суцільна критика на Порошенка і зараз уже на Зеленського. Це ж стосується і політиків та чиновників місцевого розливу.

Ніхто не захищає жодного з них. Просто дивує, наскільки невдоволеними всім можуть бути деякі люди. І чому причини свого невдоволення вони не шукають прямо у собі? Адже всі проблеми починаються з проблем у голові.

Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net