Напився і озвірів: так товк свого гостя молотком по голові, що проломив череп

Неймовірно жорстокий  злочин трапився у Дніпропетровській області ще 10 червня 2018 року. Судова справа тягнулася довго, потім тривав розгляд апеляційної скарги і лише нещодавно Апеляційний суд нарешті  поставив крапку над «і».

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Іван був кілька разів судимим (імена з етичних міркувань замінено), ніде не працював, а випити дуже любив. Але купити алкоголь часто-густо просто не було за що. Тому він вдався до пограбування. Якось вночі, розбивши замок вхідних дверей, обікрав нежитловий будинок і виніс звідти чавунні батареї, аби здати їх на брухт.

Відтак через кілька днів, коли з’явилися грошенята, напився зі знайомим. Була 20 година і чоловіки були у вже добряче напідпитку. Раптом між ними виник конфлікт, який переріс у гаряче з’ясовування стосунків. Спиртне робило Івана ще агресивнішим, тож він вирішив поквитатися з Василем – пішов на кухню і взяв молоток. Втративши самоконтроль, почав щосили товкти ним суперника. Бив у голову – по скронях, губах, очах, біля вух… Гамселив так, що переламав аж кістки черепа. Від тяжких тілесних ушкоджень нещасний помер. Вижити після такої бійні було практично нереально. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net