Гадання без кавової гущі! Кава розкаже, який у вас характер

Наші пристрасті розкривають особливості характеру. Наприклад, з’ясувавши, яку каву любить ваш співрозмовник, можна дізнатися про його звички та спосіб життя, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

  • «ПОРАДИ» – корисна та цікава газета для всієї сім’ї

Еспресо…

Цю каву обирають сильні особистості, які завжди впевнені у власній точці зору. «Переробити» їх на свій лад не вдається нікому. Коли вони приймають рішення, то завжди орієнтуються тільки на свою думку. Такі люди люблять розкіш, тому впевнено ідуть до своєї цілі, щоб оточити себе найкращим. Це любителі класичного одягу, які володіють відмінним інтелектом.

Американо…

Ці люди в житті прагнуть до розумних компромісів, вони раціональні та відрізняються врівноваженістю. А ще дуже цілеспрямовані, до егоїзму максималісти. Важливим моментом життя є комфорт, тому це люди, які їздять на хороших автомобілях, відпочивають в п’ятизіркових готелях та купують хорошу техніку, щоб полегшити собі побут. У любителів американо – аналітичний розум, вони часто обирають роботу у сфері бізнесу, фінансів або статистики. Повний текст читай у газеті «ПОРАДИ». Купи у кіоску або передплати на своїй пошті!  Індекс 91145. zakarpatpost.net