Чорний охоронець зустрічає туристів в одному із замків Закарпаття

Кожен замок Закарпаття має своїх привидів і своїх охоронців. Цього разу мова піде не про якісь міфи чи домисли , пише газета «Закарпатські оголошення».

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Дорогою до Невицького замку біля підвісного мосту можна помітити молоде чорне цуценятко. Воно неймовірно лагідне, підходить лащитись, але голодне – шукає собі їжу.

Песик стоїть на варті і охороняє дорогу до фортеці. Він береться супроводжувати подорожуючих, але доходить лише до мосту, коли їх проводжає, далі не йде. Очевидно, живе десь неподалік.

Чорний красень виляє хвостом і запрошує побавитись. Йому дуже не вистачає ласки та уваги. Він вдячно лиже руки людям, які його пестять. Шкода, що така мила тварина не має люблячого господаря, який би оточував його турботою, адже собака – найвідданіший у світі друг, що ладний заради хазяїна абсолютно на все. А так… йому доводиться щодня просто стояти на варті  і чекати хоч трохи ласки від незнайомих людей, які прямують до замку.

Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net