Навіщо студенту проститутка?

Із сексом у багатьох пов’язані не лише приємні відчуття, але й страхи, тривоги та невпевненість у собі. Як вирішити ці питання?  На запитання читачів газети «ЯСНО» відповідає сексолог Михайло Бейлькін.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Я – студент. Вчуся на третьому курсі філологічного факультету в оточенні майже одних дівчат. Мені дуже хочеться сексу. В голові фантазії і мрії про близькість із дівчиною за гроші. Сексуального досвіду не маю. Думаю, це допоможе розкріпачитися і позбутися фантазій, які повністю захопили мій розум, допоможе налагодити нормальне сексуальне життя з постійною партнеркою. Ні про що більше не можу думати. Правда, боюся заразитися. Підкажіть, що робити.

Антон

Якщо Ви боїтеся заразитися, то це цілком здорові побоювання. Зазвичай, щоб запобігти інфікуванню, користуються презервативами. Що стосується Ваших планів розкріпачення, то вони не зовсім реальні. Одноразовий зв’язок з повією, зрозуміло, не здатний надовго зняти потребу в статевій активності; вона не позбавить Вас від сексуальних фантазій. Що заважає Вам завести постійну подружку, не вдаючись до послуг «трудівниць панелі»? До речі, до сексуальної революції 60-х років минулого століття студенти позбавлялися своєї невинності найчастіше саме з повіями (мова, зрозуміло, йде про студентів, які жили на Заході). Після 60-х років, як правило, всі свої проблеми студентська молодь вирішує в своєму колі. Посилання на «страх першого разу» не зовсім пояснює суті справи. По-перше, повія – найчастіше звичайна дівчина, і від того, що за секс вона зажадає плату, страх з нею Ви будете відчувати нітрохи не в меншій мірі, ніж з будь-якою іншою партнеркою. Вся справа в Ваших страхах, що йдуть в дитинство. Щось блокує Ваш перехід у дорослий статус. З цієї точки зору статевий акт з повією розцінювався Вами як символ: він повинен був зняти табу (заборону) на дорослу поведінку. Я думаю, що шукати пояснення наміру вступити в контакт саме з повією треба в Ваших дитячих переживаннях.