Як заробляють на страхах закарпатців

Коронавірус спричинив справжню паніку серед деякі закарпатців. Звісно, не лише у нас, але й у всьому світі, але наші земляки вже примудрилися робити гроші на страхах.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Передусім це стосується простеньких масок, які ні від чого не захищають, а є лише ганчіркою на рот і ніс людини, яка може пропустити не лише бацилу, але й  слину під час чхання.

Наприклад, у одній із мереж закарпатських супермаркетів, продають маски, ціна яких на гуртівнях складала 70 копійок. Щоправда, тепер вони там зникли… А в супермаркеті за них просять по 14 гривень. Треба ж таке! Це націнка майже в тисячу відсотків. А в Інтернеті схожі пропонують по 30 гривень. Із цього приводу закарпатці почали навіть створювати фотожаби… Смішно виглядають на ній люди з трусами на роті, з листком капусти, чи презервативом на голові. А що робити? Сміх – чудовий захисник імунітету! Добре, що наші земляки вміють жартувати! Повний текст про те, хто сіє бацилошну паніку на Закарпатті читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net