Ти, сучко довгонога! Задумала сина від мене вкрасти! До столиці його потягнути хочеш, одружити на собі! – кричала жінка

Та не дістанеться він тобі! Виучиться і приїде в село!

Олеся з Юрієм навчалася в університеті на одному курсі. Закохалася в нього з першого погляду, на подив, він відповів взаємністю. Високий, русявий, із блакитними, як небо очима, стрункий і розумний хлопець зачарував її так, що вона пішла з дому, щоб жити з ним разом на орендованій квартирі. Олеся була киянкою із добре забезпеченої родини, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Батько мав добрі зв’язки, свій бізнес, міг будь-кого змусити робити так, як вважав за потрібне, тільки не власну доньку. Роман із провінційним хлопцем йому дуже не подобався, але йти проти волі власної дитини не бажав, тож змирився. Мати теж поплакала-поплакала і закрила на все очі, вирішивши, що хай буде, як буде. Часом Богдан Миронович підкидував Олесі грошенят, бо знав, що їй подобається жити на широку ногу, а зі студентом, нехай він і підробляє вечорами, донька далеко не все може собі дозволити.

Так вони прожили близько шести місяців. Обоє відчували себе щасливими, всюди ходили разом, насолоджувалися життям, вкупі вирішували університетські труднощі. Але одного разу до Юрія приїхала мати. Коли жінка побачила, що син не один, вона мало не знепритомніла, втратила дар мови і просто мовчки увійшла в квартиру. На кухні сіла за стіл, випила води, прокашлялась, а потім завелася… Вона кричала все, що йшло в голову, обзивала сина пройдисвітом, нездарою, бабієм, мовляв, вдома на нього чекають інші дівчата, а він тут зі столичною дівулею розважається. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net