Що робити, якщо хлопця тягне на старших жінок

Із сексом у багатьох пов’язані не лише приємні відчуття, але й страхи, тривоги та невпевненість у собі. Як вирішити ці питання?  На запитання читачів газети «ЯСНО» відповідає сексолог Михайло Бейлькін.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Мене тягне на жінок набагато старших за мене. Особливо збуджуюся, коли дивлюся відео на цю тему. І ще. Що таке Едипів комплекс?

Іван

Едипів комплекс отримав свою назву від грецького міфу про юнака, який через незнання убив свого батька і одружився на матері. З волі богів цей злочин було покарано – Едіп виколов собі очі, а його мати повісилася. На цю тему Пазоліні зняв чудовий фільм «Цар Едіп». Рекомендую Вам подивитися його замість порно. Фрейд, ввівши в обіг термін «Едипів комплекс», зовсім не стверджував, що хлопчик у віці від 3 до 5 років прагне до сексуальної близькості з матір’ю. Справа в тому, що лібідо – не тільки статевий потяг, але і принцип задоволення в широкому сенсі цього слова. Хлопчик прагне в якомога більшій мірі привласнити собі любов матері і пов’язані з нею почуття комфорту і щастя. Батько сприймається як суперник, який претендує на любов матері; тому хлопчик ревнує її до нього і при цьому боїться покарання. Незжитий Едипів комплекс може привести до невротичних розладів. А якщо вас тягне на старших жінок, можливо, вам хочеться набратись від них більше досвіду, тому тут важливо врахувати ваш вік. Близькість зі зрілою жінкою для деяких юнаків є набагато привабливішою, ніж секс з однолітками, оскільки в таких стосунках менше відповідальності і більше турботливої опіки з боку партнерки. Це нормально.

Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net