Йому відірвали щелепу, бо на ньому тренували бійцівських собак

Безпородного, але дуже милого і доброго собаку днями прооперували. Прогнози позитивні, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Про нещасну тварину повідомили у спільноті «Зоопатруль Київ».

Його тривожні крики про допомогу почули з вікон жінки. Вони намагалися врятувати собаку, вибігли на вулицю. Усе відбувалося близько години ночі. Чоловік, що натравлював на нього двох бійцівських собак, втік. Дружок від больового шоку заліз у якусь дірку, його знайшли тільки вранці.

Жінки зателефонували до поліції, але на виклик ніхто не приїхав. Опергрупа прибула аж після повторного дзвінка. Взяли свідчення, опитали свідків. Утім люди мало вірять, що справою хтось буде займатися.

Дружка відвезли у клініку. У нього практично повністю відсутня нижня щелепа, залишки так і лежать на асфальті. Йому зав’язали  лапи, аби труїти на нього бійцівських собак і він не міг втекти. Імена шкуродерів зоозахисникам відомі, залишилося їх лише покарати. Тим більше, що залишати Дружка в живих вони не мали наміру і якби за нього не вступилися невідомі жінки, собака б уже загинув.

Дружок досі знаходиться у ветеринарній лікарні. Йому зробили дуже складну операцію, яка тривала більше двох годин. Щелепу врятувати вже не змогли, але аби полегшити йому життя провели пластику. Попереду в Дружка ще тривала реабілітація і чималі витрати у волонтерів на лікування. Тому хто має можливість фінансово підтримати одужання цього милого песика, може переказати кошти на рахунок:   Приват банк 5168755901562500

Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net