Чи можуть нашкодити фільми для дорослих чоловічій потенції

Із сексом у багатьох пов’язані не лише приємні відчуття, але й страхи, тривоги та невпевненість у собі. Як вирішити ці питання?  На запитання читачів газети «ЯСНО» відповідає сексолог Михайло Бейлькін.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Чи безпечно дивитися порно?

Дуже цікаво дізнатися Вашу думку про порно та його вплив на амбітних чоловіків, які фізично не мають часу на довгі залицяння до жінок, тож найчастіше отримують розрядку через такі відео. Жінка начебто перестала бути таємницею, загадкою, з’являється цинічно-споживацьке ставлення до жіночого тіла …

Петро

Якщо поряд із цим захопленням людина живе нормальним статевим життям з реальною жінкою, то проблем не буде. Якщо все ж Вас буде пригнічувати нав’язливе прагнення дивитися порнофільми, незважаючи на пов’язану з цим заняттям тривогу, займіться аутотренінгом. Він дасть Вам можливість глибокого відпочинку, не вимагаючи для цієї мети великих витрат часу. Спеціальними формулами навіювання Ви легко нейтралізуєте ту порноінтоксікацію, яка так Вас пригнічує і яку Ви настільки енергійно і полум’яно викриваєте.

Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net