Що робити, коли хлопцеві взагалі не потрібні дівчата. Порада сексолога

Із сексом у багатьох пов’язані не лише приємні відчуття, але й страхи, тривоги та невпевненість у собі. Як вирішити ці питання?  На запитання читачів газети «ЯСНО» відповідає сексолог Михайло Бейлькін.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Мені і моєму хлопцеві по 22 роки. Разом вже рік. Я у нього перша дівчина. Сексом почали займатися останні півроку. Завжди ініціатор я. Секс проходить мляво. Часто збудження швидко спадає, хоч він ніжний і ласкавий. Але насправді я йому в сексуальному плані зовсім не потрібна. Для нього це катування. Я намагалася урізноманітнити секс, але це не допомагає. Він здоровий фізично, але займається мастурбацією. Я знаю, що вона не шкідлива і навіть, кажуть, корисна. Але він робить це кожен день по 4-7 годин. Природно, на мене у нього не вистачає запалу. Я просила його якось скоротити це заняття, звести до мінімуму. Але він каже, що не може. Це вже як хвороба. Йому це необхідно для того, щоб працювати і творчо мислити. Після сексу він не відчуває такого припливу енергії і креативу. А я так не можу. Допоможіть, будь ласка. Куди звернутися?

Алла

Ви маєте рацію в своїх наріканнях з приводу стосунків з коханим. Але щоб розібратися в його проблемах, треба з ним поговорити, зробити психологічне тестування за допомогою тесту. Можливо, знадобляться й інші дослідження. Умовте свого хлопця звернутися до сексолога і сходіть на прийом до лікаря разом з ним. Без цього справа не зрушиться з мертвої точки. З огляду на його особливості, треба знайти професіонала, який би доброзичливо поставився до дивацтв Вашого друга, що не викликав у нього бажання триматися подалі від медиків. З цих міркувань зрозуміло, що андролог або уросексолог можуть замість користі принести лише шкоду.

Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net