Читай тільки у газеті «Закарпатські оголошення» №12

Не пхайте до  рота карпатських драконів

Обкладинка свіжого номера газети «Закарпатські оголошення»

Вогняний монстр може вбити 15 морських свинок

В Ужгородському районі прокинулися карпатські дракони. Саме так дехто називає саламандр.

Інформатору газети «Закарпатські оголошення» пофортунило побачити це дивне створіння у селі Кам’яниця.

Де в Закарпатті є будиночок малого короля Угорщини

В історії Закарпаття є неймовірні, навіть сенсаційні події, про які мало кому відомо. Також досі існує чимало міфів, у які вірить більшість. Тож сьогодні газета «Закарпатські оголошення» разом з археологом Ігорем ПРОХНЕНКОМ дізнаватиметься таємниці Королівського замку, фортеці у селищі на Виноградівщині, де знайдено найдавнішу у Центральній та Східній Європі стоянку первісних людей. Мова піде про замок Нялаб, побудований на горі вулканічного походження і зруйнований у 1672 році. Ось що він розповів.

Що робить біблійне чудовисько у закарпатських лісах

Ці диво-створіння є індикаторами чистоти природи

Чи знаєте ви, що в закарпатських лісах водяться сфінкси? Так, так, саме сфінкси, бо таким словом  біолог Климент Тімірязєв охрестив ці дивні рослини. Сфінкс у перекладі з грецької означає чудовисько і є символом загадковості, а лишайники протягом сторіч для вчених залишалися дійсно великою таємницею.

Я сказала чоловікові: якщо у церкву піде – може не вертатися!

Хто сіє бацилошну паніку на Закарпатті

Через коронавірус на Закарпатті нечувана паніка, хоча жодного випадку захворювання в області не зареєстровано. Люди обговорюють, які б щеплення зробити, які б ліки купити, де знайти якісні пов’язки… роблять запаси харчів на чорний день, ніби готуються до кінця світу. У навчальних закладах карантин, усі заходи, де є велике скупчення людей, скасовані… Залишається зачинитись у чотирьох стінах, нікуди не ходити і плювати у стелю. Хто лякає закарпатців? Чому наші земляки не думають про здоров’я, а накручують себе думками про хвороби? Це сьогодні і з’ясовувала газета «Закарпатські оголошення».

Врятуй мозок своєї дитини

Батько – в телевізорі, мама – у фейсбуці, а дитина – у телефонних іграх. І всі залежні!

Стихійно і планово ми отримуємо стільки інформації, що впоратися з нею просто неможливо. 99% усього того, що атакує наш мозок у повсякденні – зайве і непотрібне нам.

У закарпатському високогір’ї росте ЯСНОясен, що приносить успіх

А ще де диво-дерево допомагає знайти своє призначення,   пробуджує здібності до ясновидіння, дозволяє побачити майбутнє

Газета «Закарпатські оголошення» має чудові редакційні традиції. Колектив не лише працює разом, але й проводить активний та здоровий відпочинок з мандрівками у цікаві куточки області. Ми їх досліджуємо у вільний від основної роботи час і потім розповідаємо про них улюбленим читачам.

Про це і більше читай тільки у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net