Найсильніший чоловік планети співав у хорі та працював охоронцем

Найсильніша людина світу, відомий український богатир Василь Вірастюк є людиною впізнаваною і дуже успішною. Однак у житті він пережив не одну трагедію, втратив людей, яких любив понад усе, але не впав, не зламався., пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Здається, його знають усі, але далеко не кожному відомо, що в дитинстві його ображали діти, що він мріяв стати співаком і навіть співав у шкільному хорі, що свого часу, аби вижити, працював навіть охоронцем. Сьогодні газета «ЯСНО» розповість вам про людину-легенду, стронгмена, актора, шоумена і просто чудового батька трьох синів Василя Вірастюка.

Вижени з себе глистів – станеш таким красивим, як я!

Василь Вірастюк народився 22 квітня 1974 року у місті Івано-Франківську. Мав на 6 років старшого за себе брата Романа. Малим його захоплювала робота батька і хлопець дуже хотів піти його стопами.

«Мій батько пропрацював водієм більше 30 років, його робота в мене викликала захват. Перед тим як мені мало виповнитися 18 років, я пішов вчитися в тодішнє ДОСААФ, це була така військова організація, де можна було отримати професійне  водійське посвідчення із категоріями В і С. Також я отримав професію топливо-маслозаправника. Усім, що стосується автомобілів, я навіть до цього часу захоплююсь», – розповів Василь Вірастюк газеті «ЯСНО».

А ще обоє батьків показували синам любов до спорту: мама Ірина Василівна грала у волейбол, виступала за заводську команду на місцевому рівні, а батько Ярослав Васильович – грав за сільську команду у футболі на першість району.

Більше прочитай у газеті «ЯСНО». Купи газету зараз! ЗакарпатПост