Українці вимирають через неправильне харчування

Наразі в Україні виготовляється багато вітчизняної веганської продукції, є навіть кафе, ресторани з вегетаріанським, веганським і навіть сироїдним меню (рослинна їжа, що не піддавалася термічній обробці), є маса екомагазинів, навіть сайтів, де можна замовити таку продукцію і її доставлять  у будь-який куточок держави, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Фактично  для нас веганство є таким само традиційним, як і споживання м’яса. Варто згадати хоча б про релігійні пости, пісні дні в понеділок, середу, п’ятницю.

Однак, на жаль, у нас часто пости закінчуються об’їданням і обпиванням, що перекреслює  усю користь тимчасового  здорового харчування, яке повинно бути постійним. І що цікаво, ті ж зоозахисники, які активно виступають на захист викинутих на вулицю котиків та собачок, ідуть до найбільших тваринних моргів у світі – супермаркетів і без докорів сумління купують трупи інших насильно позбавлених життя тварин… свиней, телят, корів, курей, індичок… не замислюючись при цьому, як віддали Богу душі ці невинні створіння.

Більше прочитай у газеті «ЯСНО». Купи газету зараз! ЗакарпатПост