Чи знаєте, що пов’язує пташиний грип, свинячий грип, козячий грип і коронавірус

Коронавірус добре настрашив наших земляків. Але страх – не єдиний ворог закарпатців у боротьбі з бацилами. Ті ж ліки є ще більшою загрозою. І щеплення теж. Вони фактично є дозою отрути, що вводиться людині, яка в довготривалій перспективі руйнує тіло, а якщо ще й постійно приймати якісь ліки…. то ризик заразитися чимось ще більше зростає.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Звучить трохи фантастично для багатьох, але насправді це так.  Чому у всьому світі у медицину вкладаються фантастичні кошти, щоразу стає більше лікарів. у тому числі висококваліфікованих, а ліків, аптек, та й захворювань від цього не менше, а все більше і більше. Правда, цікаво?

Людям ніхто не розповідає, що аби бути здоровим, потрібно правильно харчуватися, навіть якщо говорять, то під правильним харчуванням мається на увазі зовсім щось інше. Найбільшою загрозою для організму є м’ясо. Вчені вже відкрито заявляють, що воно провокує рак та серцево-судинні захворювання. Вам нічого не кажуть назви «пташиний грип», «свинячий грип», «козячий грип»…. який ще там… Коронавірус, до речі, теж з’явився чомусь там, де неконтрольовано продають і їдять собак. Тож логічно, що всі ці бацили пов’язані із вживанням трупів тварин. Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net