Догляд за волоссям після зими: ТОП-5 порад

З кожним новим днем весни все більше шансів нарешті зняти обридлу шапку і підставити волосся приємному весняному вітерцю і сонячним променям.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Але придивіться до нього уважніше. Волосся має тьмяний колір, кінчики посеклись, а на гребінці щоразу залишається значний жмут? Після довгого сезону холодів вашій шевелюрі обов’язково потрібен догляд, відновлення, а може бути навіть і лікування.

Основні правила по догляду за волоссям навесні

1 Весняний авітаміноз негативно позначається на всьому організмі в цілому і на волоссі зокрема. Намагайтеся включати в своє меню фрукти і овочі, які зберігають вітаміни під час зими: яблука, моркву, буряк, капусту. Також корисними будуть сухофрукти та горіхи. Регулярно вживайте м’ясні і молочні продукти, рибу, морепродукти. А ось від фастфуду та солодощів краще відмовитися.

2 Також важливо підібрати харчування для самого волосся. Включіть у комплекс догляду за сухим і ламким волоссям засоби з пантенолом, який допомагає волоссю отримувати і втримувати вологу. Підберіть шампунь і маску для волосся з гіалоурановою кислотою, амінокислотами, різними рослинними компонентами, природними маслами.

Більше прочитай у газеті «ЯСНО». Купи газету зараз! ЗакарпатПост