У закарпатському високогір’ї росте ЯСНОясен, що приносить успіх

А ще де диво-дерево допомагає пізнати наше призначення, пробуджує здібності до ясновидіння, дозволяє дізнатися майбутнє

Газета «Закарпатські оголошення» має чудові редакційні традиції. Колектив не лише працює разом, але й проводить активний та здоровий відпочинок з мандрівками у цікаві куточки області, які досліджуємо у вільний від основної роботи час  і розповідаємо про них улюбленим читачам.

Ясен – це ЯСНО!

Під час подорожі на Анталовецьку поляну, про яку ви можете прочитати у газеті «ЯСНО», нам вдалося натрапити на дивнезне дерево. Це – ясен, але не ясен Масарика, а ЯСНОясен.

Чому ми його так назвали? Усе просто. Слово «ясен» походить від слова «ясно» або «світлий» (листя цих дерев добре проводять сонячне світло, саме тому вони отримали таку назву). Але й це ще не все. Найдивніше було попереду. Передусім, вразило, що дерево росте на висоті майже тисяча метрів посеред густого лісу, далеко від цивілізації та людей. А на цьому ми знайшли справжній сюрприз!

Стовбур ясена ряснів оголошеннями. Вони ніби повиростали там. Хто їх наклеїв, хто забрався на таку висоту? Ми почали їх роздивлятися… І… диво-дивне!

Ви не повірите! Ми до цього не готувалися і навіть гадки не мали про цього ясена, але побачили на ньому візитки газет «ЯСНО» та «Закарпатські оголошення».

Як вони там опинились ми не знаємо-не відаємо, але нам було дуже приємно знайти їх на дереві. Ясно, як білий день, що ми одразу почали фотографувати стовбур. Це були неймовірні емоції і неперевершені  яскраві відчуття! Ми замислились!

Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net