Як цілюща криниця позбавляє людей від від бісів

Кириченкова криниця у місті Ізюм на Харківщині вже кілька століть є місцем паломництва для віруючих. За переказами, вода в джерелі не пропадала навіть у важкі часи. І зараз бажаючі можуть відчути на собі її чудодійну силу, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

  • «ПОРАДИ» – корисна та цікава газета для всієї сім’ї

За народним переказом, в Ізюмському полку колись служив козак на прізвище Кириченко. Його дочка народилася сліпою, що приносило смуток і чимало труднощів всій родині. Богобоязливий козак багато молився і уві сні отримав від Пресвятої Богородиці одкровення викопати у дворі колодязь. Щойно він приступив до роботи, як з-під землі забило джерело, вода якого подарувала прозріння хворій.

За іншою версією, зцілення відбулося прямо в будинку, коли бризки джерела, яке пробивалося через підлогу, окропили хвору дівчину.

Багато років минуло з тих пір, вже і від садиби не залишилося жодного камінчика, а джерело б’є з-під землі, не висихає чудодійна вода.

Не так давно біля джерела влаштували капличку-купальню. Про свої враження від чудотворного джерела газеті «ПОРАДИ» розповіла Наталія Власова.

Повний текст читай у газеті «ПОРАДИ». Купи у кіоску або передплати на своїй пошті!  Індекс 91145. zakarpatpost.net