99% інформації, яку люди отримують, не потрібна

Стихійно і планово ми отримуємо стільки інформації, що впоратися з нею просто неможливо. 99% усього того, що атакує наш мозок у повсякденні – зайве і непотрібне нам, пише газета «Закарпатські оголошення».

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

У школі ми вчимося – нам програмно намагаються подати концентровані знання із усіх сфер людської діяльності, які могли б знадобитися у повсякденному житті кожній людині, на думку тих, хто складає шкільні програми із усіх предметів. І чим більше молода людина використовує отриманої в школі інформації – тим краще вона живе, тим більш впорядковане життя довкола неї, тим більше шансів реалізувати себе вона має, тим гармонійніші стосунки цієї людині зі світом зовнішнім та внутрішнім, із близькими та рідними людьми та із суспільством загалом. Рівень розвитку суспільства залежить від кількості високорозвинених членів, що його складають.

Як ми знаємо, наш мозок податливий. Завдяки навколишньому середовищу ми можемо зробити наш мозок «сильнішим» або «слабкішим». Завдяки знанням, можемо зробити кращим чи гіршим життя у державі, у світі, у місті чи селі, у своїй хаті….

Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net