У закарпатському лісі росте дерево, намисто з гілочок якого допомагає зцілитися після укусу змії

Намисто з гілочок ясена, одягнене на шию, допомагає одужати після укусу змії. Пов’язано це з тим, що змії бояться цього дерева і ніколи по ньому не повзають. Але в  той же час варто знати, що ясен притягує блискавку, тому стояти під ним під час грози не можна, пише газета «Закарпатські оголошення».

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Також вважалося, що якщо запалити деревину ясена на Різдво, то на людину чекає процвітання. Якщо батьки хочуть, щоб їх новонароджений чи донька стали хорошим співаком, потрібно закопати перший раз обрізані нігті дитинчати під цим деревом, або щоб домогтися любові протилежної статі, потрібно носити з собою листя ясена.

User comments

А якщо хто з’їсть бруньки ясена в ніч на Іванів день, то стане невразливим для підступів відьом. До того ж йоги дуже любили медитувати саме під ясенами, бо так було легше досягнути просвітління, оскільки дерево є ніби провідником між вищою і земною енергіями,  сприяє досягненню внутрішньої гармонії та єдності з навколишнім середовищем, надає людині силу і гнучкість.

Цікаво, правда? Яке ж унікальне дерево – цей ясен!

Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net