Через Інтернет у дітей, на думку лікарів, знизилися здібності до навчання

Наші діти, мені здається, стають все гіршими в багатьох аспектах, а саме від них залежить майбутнє нашої Батьківщини та планети загалом. І причина тому захована у нас, у їхніх батьках. Хоча простіше все звалювати на час, мовляв такі часи пішли, цивілізація йде вперед семимильними кроками, ми не встигаємо за нею і тому знаходимо подібні виправдування для себе. Я спробував узагальнити деякі моменти і поділитися з вами, пише газета «Закарпатські оголошення».

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Професійний дитячі терапевти та психотерапевти помічають зниження соціальної, емоційної та академічної активності у сучасних дітей і водночас  – різке збільшення числа дітей зі зниженою здібністю навчатися та іншими порушеннями. Вони кажуть, що, незважаючи на всі наші найкращі спонукання, ми, на жаль, розвиваємо мозок наших дітей в невірному напрямку. До речі, як виховувати дітей, а це, на мою думку, одне з найважливіших питань, нас ніхто і ніколи не вчить. Про педагогічні вузи я не кажу нічого. Там вчать не так виховувати, як учити чужих дітей. А своїх?

Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net