Ужгородом плентаються інопланетяни. РЕАЛЬНІ ФОТО

У таких костюмах, що місто аж зоресяє! На них, роззявивши роти, бентежно витріщають великі від подиву очища поодинокі перехожі  і не можуть зрозуміти, що це за таємні обряди вони проводять серед білого дня. Свідком цього став і інформатор газети «Закарпатські оголошення».

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Ці блаженні чолов’яги обприскують місця можливого скупчення людей, зокрема термінали спеціальною рідиною-антисептиком, аби очистити Ужгород від страховиськ-мікробів, що нагнали боязкість на людей у всьому світі. А вчора інформатор газети «Закарпатські оголошення» бачив, як мили вулиці…. ще ретельніше, ніж пере білизну у струмку баба Юлина із Сторожниці.

Напевно, мерія затіяла великі перегони зі священниками, послуги яких скоро стануть зовсім непотрібними, бо Ужгород так очиститься від всякої скверни та лукавого, що перетвориться за чистотою на місто номер один у всьому світі… І з’являться тут ангели небесні.

Інопланетянин під час спеціальної місії в Ужгороді

Тим більше, що днями духовні отці однієї з церков їздили містом, а на крутелезних «Джипах» (дивно, чому не на українських на «Ланосах») і брискали всюди священною водою, таким чином борючись із страхітливим мерзенним  духом бацил.

Не сидиться їм на карантині у своїх великих будинках, а в цервах скучно без благої пастви, тож здійснили вони прогулянку верхи на залізних конях, впертістю по декілька мільйонів гривень. Чи вимили вони коронавірус – невідомо, але їм на заміну прийшли інопланетяни, націлені більш рішуче.

Невже на Закарпатті скоро церкви зовсім закриють? Адже все довкола буде стерильно чисте, а люди від страху будуть такими мучениками і праведниками, що послуги священників стануть непотрібними. Адже навіть Великдень у нас пропонують святкувати в режимі онлайн і паски освячувати собі самим.

Більше унікальних новин про Ужгород і область читай у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net