Щоб дістатися до цього унікального дерева, треба пішки пройти 10 кілометрів!

Газета «Закарпатські оголошення» знайшла в лісі ЯСНОясен

Поки ми розмірковували над дивовижними властивостями цього дерева, до нас почали наближатися двоє мандрівників. Одного з них звати Михайлом.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Він здійснює сходження на Анталовецьку поляну двічі на тиждень і розробив унікальний цікавий маршрут. Ішов Михайло з товаришем  (усього за весь день ми помітили всього трьох людей, найбільш відчайдушних, адже дорога довга і потребує витривалості).  Кажуть, що це – його робота, та він скромно не зізнався. Та ми поцікавились, як на таку висоту можна було причепити оголошення. Невже драбину тягнув з дому? Та чоловік сказав, що взимку, коли сніжище намітає високі замети, дістатись можна хоч куди.

При цьому він лише посміхнувся і попрямував далі. А ми роздивлялися всі ці наклейки, наче сьоме диво світу і диву давалися, як багато всього на дереві оголошень.

Напевно, не дарма вони потрапили саме на ясен, адже вважається, що це дерево допомагає людям не лише знайти мету у житті, але й досягнути її. А кожен, хто рекламується, мету перед собою має. Після цього стає зрозуміло, що ті, хто розміщає рекламу на сторінках газети «Закарпатські оголошення» стають набагато успішнішими.

Як же потішив нас цей ЯСНОясен! Ніхто навіть подумати не міг, що десь, у надхмарній висоті, де чути лише перегомони пташок і побачити людей є щастящем (тут усі, хто зустрічається на шляху,  між собою, на подив вітаються), куди добиратися з Ужгорода потрібно близько трьох годин і підніматися вгору треба більше 10 кілометрів, є таке унікальне дерево.

Та якщо у лісовій гущавині оголошення побачать одиниці, то в Ужгороді його можна дати навіть не піднімаючись на гору… прямо у центрі міста, на площі Корятовича, 2, де й знаходиться газета «Закарпатські оголошення», і його прочитають тисячі читачів. Така реклама є ефективнішою за будь-який навіть ЯСНОясен.

Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net