Як наші землячки ховають справжню вроду за косметикою

Нині з’явитися на публіці без макіяжу – майже дивина… Ну хіба що в селах та маленьких містах це вважається нормою. Мало хто взагалі не користується косметикою, але в той же час більшість користуються дешевими і неякісними продуктами. Більше того, зараз багато жінок нарощують не те що вії чи волосся, а вдаються до складних операцій зі збільшення губ, грудей, сідниць. Для кого і для чого сучасні українки це роблять, кому вони хочуть здаватися кращими? Відповіді на ці питання і шукала газета «ЯСНО».

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

У соцмережах, у телевізорі, на білбордах молода дівчина наштовхується на рекламу косметики. Чому косметичні компанії не намагаються «підсадити» на неї чоловіків?  Чому фарбуватися серед хлопців не модно? Адже це було нормою у давньому Єгипті, а сьогодні у окремих племенах фарбуються і чоловіки, і хлопці, і старі діди. Але рекламщики добре розуміють, що чоловіків не так просто  взяти на гачок. Чому? Вони більш хитрі? Ні! Навпаки, більш кмітливими є жінки. Але вони також є більш активними, саме їх вважають головним  «двигуном торгівлі». Навіть у тих сферах, де, здавалося б, покупець – чоловік, нерідко саме жінка ініціює купівлю або вибирає товар. Сімейні придбання  – також жіноча справа. Цікаво, що при покупках чоловіки більш обмірковані та раціональні, а жінки – більш емоційні та менш логічні.

При цьому для жінки красивим має бути все, що її оточує. І це – не її примха, її так виховали не лише батьки, але й школа, старші подруги…

Адже жіноцтво називають прекрасною половиною людства, тож логічно, що дівчина, жінка хоче відповідати цій назві.

Більше прочитай у газеті «ЯСНО». Купи газету зараз! ЗакарпатПост