Голопопе місто. Тут усі ходять без одягу, а за телефон у руках можуть заарештувати

У Франції є дивне місто, у якому всі люди ходять голими, а якщо людину побачать із телефоном у руках, її можуть заарештувати. У Кап-д’Агд вже понад 40 років дозволено перебувати повністю роздягненим де завгодно. Там можна заходити без одягу навіть у кафе, ресторани та…. поліцію, пише газета «ЯСНО».

  • Передплати газету ЯСНО і буде у тебе все прекрасно! На пошту біжи і цей індекс покажи: 76076

Хоча Кап-д’Агд називають містом нудистів, фактично він ділиться ще на дві частини –  нудистську та ненудистську. Голій частині міста дісталося два з 14 кілометрів пляжної смуги Агда. Але, незважаючи на це, в пік сезону сюди можуть одночасно з’їжджатися до 40 тисяч любителів відпочинку без одягу. А це – цілий Миргород на Полтавщині. Або Володимир-Волинський, чи закарпатські Хуст, Воловець та Тячів разом узяті.

Немало, погодьтеся! Сьогодні газета «ЯСНО» здійснить разом з вами голу екскурсію у Францію і дізнається, як у дивному містечку дорослі відпочивають разом із дітьми, при цьому ніхто ні на кого не кидається, не виявляє збочень, а еротичні фантазії реалізовує виключно зі своїм партнером.

Усе почалося з кемпінгу та байкерів

Кап-д’Агд – найбільший у світі натуралістичний курорт. Так-так, його називають не нудистським, а саме натуралістичним, бо для декого ходити без одягу – цілком природно. Та й наші прародичі Адам і Єва справді в Едемському саду не мали на собі жодних елементів гардеробу. Тож таким чином дехто краще відчуває єдність із природою. У Європі на такі бажання людей зважають і створюють для них умови максимально комфортного відпочинку. Власне, подібних місць у світі багато. Просто це є найпотужнішим і найбільш відомим.

Більше прочитай у газеті «ЯСНО». Купи газету зараз! ЗакарпатПост