Священник вилами проколов собаку сусіда і залишив помирати

А господар спокійнісінько сидів собі вдома, хоча чув гвалт

Страшний випадок трапився на Івано-Франківщині, у селі Стецева. Пресвітер тамтешньої церкви із нечуваною жорстокістю вирішив розправитись із собакою сусіда, бо нещасний пес ганяв його курку. Іван є родичем господаря, живе по сусідству, тому відчував повну безкарність, пише газета «ЯСНО».

  • Передплати газету ЯСНО і буде у тебе все прекрасно! На пошту біжи і цей індекс покажи: 76076

Ось що з цього приводу повідомили волонтери організації «Дім Сірка», які й взялися рятувати напівживого маламута.

«Він побив, кілька разів простромив нещасну тварину вилами та залишив помирати. Пес провів чотири доби у страшних муках, аж поки його не врятували. Нині Балто бореться за життя у одній з ветклінік Франківська».

Лікарі кажуть, що таким чином катували собаку неодноразово. Знайшли Балто у сараї, єдину шпарину, через яку він міг вибратись, зачинили дошками. Собака лежав на землі і важко дихав. А мережу облетіло відео, завдяки якому на слід собаки зоозахисники і натрапили. За ньому видно, як озвірілий чоловік розправляється з собакою і чути страшенний крик пса, від якого просто розривається серце.

Тепер головне, аби з собакою все було добре. Тішить, що потихеньку Балто вже почав одужувати. Тих же,  хто над ним так нечувано познущався, неодмінно слід покарати за всією суворістю закону, щоб це було наукою іншим живодерам.

Хто має змогу допомогти Балто, може переказати кошти на рахунок: 5169330515349451.

Більше прочитай у газеті «ЯСНО». Купи газету зараз! ЗакарпатПост