Чому дешева косметика псує шкіру закарпаток

Звісно, жінка повинна доглядати за собою, залишатися вродливою, однак при цьому не варто псувати шкіру неякісними кремами та наносити на обличчя три шари «шпаклівки», пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Ось що з цього приводу думає людина, яка займається саме «розмальовуванням» жінок професійно – стиліст і візажист Юрій Абросімов.

– Особисто я переконаний, що недоліки шкіри треба не маскувати, а з ними слід боротися, тобто використовувати  такі засоби, аби не потрібно було нічого приховувати. Передусім зазначу, що вся косметика поділяється на мас-маркет (дешева, якої багато), мідл-маркет (середній ціновий рівень), люксову (дорога але якісна) і професійну. Мас-маркет продається на кожному кроці і відповідно не сертифікований, не ліцензований, зроблений невідомо з чого. Але інколи там бувають дуже цікаві кольори, яких немає навіть у професійній косметиці. Тому десь одноразово нею користуватися можна. Проте особисто я не рекомендую використовувати дешеві засоби повсякденно. Хоча взагалі не раджу косметикою користуватися щодня. Якщо жінка хоче фарбувати губи, то бажано вибирати якісну помаду, бо неякісна може і сушити губи, і негативно впливати на шкіру. Це ж стосується і тональних кремів. Дешеві тримаються на шкірі 2-3 години, а потім просто зникають. Тому, як на мене, як їжу, так і косметику потрібно купувати якісну.

Більше прочитай у газеті «ЯСНО». Купи газету зараз! ЗакарпатПост