Закарпатка розповіла, що є причиною немочі у чоловіків

Про це газеті «ЯСНО» розповіла сексолог і тренер зі східних практик Альона ГОНДРОЧИН

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

– Альоно, що, на вашу думку, насправді є причиною  імпотенції?

– Я не сексопатолог, не буду говорити про вікові зміни, гормональні збої і замісну терапію, транквілізатори. Я скажу інше. Сучасна медицина хоч і хороша, але не враховує ключової ланки здорової людини, може запропонувати милиці, а вирішення проблеми – не може.

Насправді причина захворювань людського тіла у порушенні іннервації. У нас є мозок, центральна нервова система як його продовження і периферична нервова система, яка генерує ноги, клітини, статеві органи. Коли десь зажато, мозок не бачить орган, а на це впливають малорухливий спосіб життя, неякісне харчування та інші чинники. Тож після 50 років на мужчині ставлять хрест, ніби вже все, вогонь згас. Насправді, якщо в нього нормальна іннервація, у порядку хребет, він зрозуміє, що потрібно рухатися, усунути застійні явища, у нього буде нормальний кровообіг і все в сексуальному плані буде прекрасно до глибокої старості, до самої смерті.

Я не вірю ні в яку імпотенцію. Може бути лише піджатий поясничний відділ. Якщо усунути цю причину, все буде гаразд. У моїй практиці це доказово.

Більше прочитай у газеті «ЯСНО». Купи газету зараз! ЗакарпатПост