Украла в свекрухи перстень… Життя перевернулося буквально за кілька днів

Я вкрала в свекрухи перстень. Ще за десять хвилин до цього я навіть не підозрювала, що на таке здатна. Все сталося настільки спонтанно і несподівано для мене, що навіть мене саму приголомшило, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Брала хабарі і ламала долі людей

Сама не можу зараз зрозуміти, чому я це зробила. Мабуть, найперше, тому що її не поважала. Знала, що її гроші – нечесно зароблені. Антоніна  Степанівна (назвемо її так, щоб не ображати) працювала юристом. І брала великі хабарі задля того, щоб повести справу так, як це подобалося її клієнтам. Деколи заради цього вона ламала долі ні в чому не винних людей.

Чесно кажучи, я навіть соромилася такої свекрухи. Її знали усі навколо як здирницю, яка ні перед чим не зупиняється. На мене дивилися скоса. А іноді навіть в очі кидали гіркі звинувачення.

Моє нове пальто чи нові чобітки деким розцінювалися  не інакше як новою здобиччю свекрухи. Хоч насправді це було зовсім не так. Гроші заробляв чоловік. Він займався вантажними перевезеннями. Важко працював. Бувало, і вночі його викликали. І в далекі міста треба було їхати. Завжди перебував у стресі, що треба бути готовим до поїздок. Це тобі не робота від восьмої до п’ятої. Коли все знаєш наперед, немає якихось великих потрясінь. Кілька разів в ожеледицю його вантажівку навіть заносило на узбіччя. Вже й не хочу казати, як я сама переживаю за нього весь час.

Більше прочитай у газеті «ЯСНО». Купи газету зараз! ЗакарпатПост