Позитив від коронавірусу: в Ужгороді менше транспорту, повітря стало чистішим

Карантин приніс у наше життя зміни і в той же час природа трохи відпочиває від людей.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Газета «Закарпатські оголошення» шукає у всьому позитив і так само радить робити улюбленим читачам.

Отже, вулиці Ужгорода та й інших закарпатських міст стали майже порожніми. Людей мало, автомобілів – також. Повітря стало чистішим, скільки викидів не потрапили в нього. Менше зараз використовується і пального. Адже щодня Ужгородом і областю їздили тисячі і більше машин, тисячі рейсів здійснювали перевізники.

Цікаво, що після впровадження карантину у багатьох містах світу на вулицях почали з’являтись дикі тварини. І це і добре, і не дуже! Наприклад, у японському парку місті Нара, вулицями почали бродити олені. Тварини звикли до того, що люди їх постійно підгодовують. Зараз місто Нара закрите на карантин.

А от у Таїланді на вулицях з’явилися мавпи. Їм, на жаль, теж не вистачає їжі, але будемо сподіватися, що з тваринами все буде добре.

А в Іспанії місцеві жителі готові брати собак в оренду, щоб використовувати їх вигул як привід вийти з дому через жорсткі урядові обмеження для боротьби з коронавірусом. Адже одним із небагатьох дозволених приводів залишити дім є вигул собак.

Тому побажаймо здоров’я і нашим тваринам, і собі самим! Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост