Як використовувати прокладки під час коронавірусу

Із творів класиків літератури, які варто перечитувати під час карантину, ми засвоїли твердження, що людство вижило, бо сміялося, пише газета «Закарпатські оголошення».

 От ми і сміємося. У стресових ситуаціях намагаємося залишитися людьми усміхненими і веселими. Допомагає у цьому, як не дивно, статистика. Виявляється, що від усіх інших хвороб, від наркотиків та самогубств, у автоаваріях гине набагато більше людей, ніж середній відсоток смертності від коронавірусу!

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

У мережі з’являється безліч жартів на цю, загалом страшну, тему. Відсутність у аптеках одноразових масок, засобів дезінфекції, бинтів та марлі викликала, чи точніше – народила десятки ідей, які допоможуть захистити себе від вірусу. Один чоловік продемонстрував, як можна захистити себе за допомогою презервативів. Одягнув на голову і виявилося, що цей засіб контрацепції може бути схожим на скафандр. Італійці виходять на балкони із музичними інструментами і влаштовують імпровізовані концерти для сусідів по будинку та двору. Дехто показав, як із жіночих прокладок можна робити маску. Один винахідник одягнув на голову жіночі трусики. У капелюсі та із зображенням англійського прапора на обличчі (бо трусики були саме із цим зображенням) він виглядав, треба зізнатися, не найгірше. Але… Спеціалісти біологи кажуть, що звичайна маска захищає від вірусів так, «як сітка на огорожі від мурашок». Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост