Жива арка в Ужгороді на Конопляній радує оченята перехожих

Ужгородці уміють творити красу своїми руками. Таку аж до живця проймає. Інформатор газети «Закарпатські оголошення» сьогодні на власні очі знову побачив це вражаюче квіткове склепіння. Сайт ЗакарпатПост спостерігає за ним уже декілька років поспіль.

На вулиці  Конопляній біля одного з приватних будинків перед входом у двір знову квітує унікальна жива арка, що своїм жовтозолотим цвітінням нагадує витвір мистецтва.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

За словами господині цього красотеня, арці вже більше 20 років, нею зазвичай займається її чоловік, обрізає рослину раз на рік, а цьогоріч вона дуже порадувала господарів – зацвіла доволі рано. Жовті форзиції на тлі природи, що прокидається навколо, мають дуже ефектний і захоплюючий вигляд. Дзвоникоподібні квітки куща отримали назву на честь Вільяма Форсайта, шотландського ботаніка, головного садівника Кенсінгтонського палацу і одного із засновників Королівського садівницького товариства. Саме Форсайт привіз до Європи з Китаю перший кущ форзиції. Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост