Site icon zakarpatpost.net

Закарпатці почали складати анекдоти про коронавірус

User comments

Молится закарпатець, говорит із Богом. Каже:

«Господи, за які гріхи ти на нас ісю напасть послав. Усюди карантин, челядь не має гроши, люди красти начали, тульки хворих…. тулько повмирало. Кулькох ти ще забереш до себе в своє Царствіє небесноє».

Та так реве, што сльози аж му до п’ят течут.

Змиловався Всевишній над чоловіком, пошкодував го, видит, молитва іскрєння і рішив му через сон отвітити.

Каже му вночи, коли тот сарака заспав:

«Не журися, Мигалю, всьо буде добре. Я лем 5 тисяч заберу!»

Рано ся пробудив закарпатець такий радісний, такий щасливий, усіх куму, цімбору, сусіду  обдзвонює, якраз ся із заробітку вернули: ко із чеху, ко з Італії, а ко і із Москви даже. Розказує їм:

«Представляєте, марішку юй із сив бацилов… она не така опасна, як я думав. Она лем 5 тисяч люди скосит. А дале всьо ся мине і ми зажиєте опять, як раньше!»

Но люди му повірили… начали один до одного у гості ходити, пиво пити, веселитися… і в Фейсбуці усякі страшилки виставляти про коронавірус.

Раз лем єден умер, дале другий, третього скора забрала,  четвертий дома єлє дише…

Опять ся зажурив чоловік, опять ся розревав і опять ся до Бога звертат:

«Господи! Пак ти казав, што великої біди не буде, а ти позерай што ся творит! Уже не 5, а 20 тисяч умерли уд сиї бацили!»

Бог опять му вночи у снови явився і отвічає:

«Я своє слово держу на відміну уд вас, люди! Я сказав 5, значит 5! І ні на єдного більше! Остальні 15 не уд бацили, а уд страху вмерли!» Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост

Exit mobile version