На Закарпатті є лікарня, в якій страшно навіть померти. ЖАХФОТО

Про інфекційне відділення Хустської райлікарні вперше заговорили на всю Україну після візиту до Хуста Ольги Фреймут. Вона не першою побачила, але першою відкрито заговорила про жахіття в медустанові. Після цього, у 2016 році, обласна рада прийняла рішення спрямувати 800 тисяч гривень на ремонт відділення.  ЗакарпатПост також неодноразово писав про цей заклад.

Зараз, коли світом лютує коронавірус, питання підняли знову, але не чиновники, а люди.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Обіцяних грошей на ремонт заклад так і не отримав. Після шуму зробили всього-на-всього косметичний ремонт, слідів якого нині навіть не видно.

Заклад перебуває на балансі району, який фактично мав би його фінансувати. Але як можна помітити з інтер’єру, який скоріше нагадує декорації фільму жахів, ніж палати, де в ідеальній чистоті повинні лікуватися хворі з інфекційними захворюваннями, фінансується відділення не надто щедро. І не лише це. Пологовий будинок також. Але там значно краще і мова нині не про нього.

User comments

Цікаво, що знаходиться в Хусті інфекційне відділення саме біля моргу. Чому такий символізм – не зрозуміло… можливо, аби люди від страху або сюди зверталися якомога рідше, або щоб зовсім упали духом.

Далі буде… Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост

Фото Романа Келемена