Хворі на коронавірус закарпатці повтікали в гори?

Зараз коронабацила стала питанням номер 1, що обговорюється закарпатцями найбільше. А що про це думає колишній чиновник? Ярослав Галас розповів ФАКТАМ власні думки з приводу пандемії.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»

– Зараз тести з’явилися. Але за останній час з-за кордону повернулася велика кількість заробітчан, яких ніхто не перевіряв при перетині кордону. Зараз вони роз’їхалися по своїх селах, багато хто живе далеко в горах. Як тепер їх всіх перевірити на коронавірус?

– Зараз протестувати всіх, хто повернувся на батьківщину вже нереально. Додому, в Закарпатську область, приїхали десятки тисяч наших громадян, які працювали в Італії. Але ж мова йде не тільки про наш регіон. Через Закарпаття в Україну в’їхала величезна кількість людей, які потім розосередилися по всій країні. Масове повернення заробітчан в Україну почалося місяць тому. І їх ніхто не перевіряв на предмет зараження. Лише кілька тижнів у тих, що приїхали почали брати зобов’язання, що вони самоізолються. Більше унікальних новин читай у газеті «ЯСНО» та на сайті ЗакарпатПост