Чому на карантині деяким закарпатським школярам потрібно вчитись більше, ніж у звичний період

Чому освітній процес ніхто не котролює, немає чітко розроблених рекомендацій, учнів так завалюють завданнями, що цілий день доводиться сидіти перед книгами і ноутбуком, щоб скинути домашки.

Здається, доходить до абсурду. Кожен вчитель, певно,  думає, що у дитини лише одна дисципліна  – саме його. Деякі діти просиджують над книгами до півночі – часу ночі. І йдеться не про 11, а лише про 9 клас.  Такої завантаженості не було навіть тоді, коли був звичний навчальний процес. І в той же час, як повідомили деякі батьки, у деяких селах області завдань мінімум у тому ж 9 класі. Як таке можливо?

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Начальник департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА Ганна Собкова під час онлайн-брифінгу відповіла на питання інформатора газети «Закарпатські оголошення» і розповіла, що зараз організовується дистанційне навчання. Цим має займатися кожен керівник закладу освіти, кому надана повна автономія.

«У цьому винен директор школи, який неправильно організував дистанційне навчання. Думаю, що найближчим часом питання буде врегульовано», – наголосила вона. Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост