Пташиний, свинячий грип, коронавірус… Що далі чекати закарпатцям?

На початку кожного року у світі виникає епідемія пташиного, свинячого чи ще якогось грипу. Цього разу на нас напала армія коронавірусу.

Звісно, що загроза здоров’ю є і вона реальна. Боронитися від цієї напасті треба і заходи, які б дозволили уникнути катастрофи, вживаються у цілому світі. США припинили авіасполучення з Європою. Італія переживає пік пандемії – усі лікарні переповнені, хворих нема чим лікувати. І це багата Італія! Але там щодня минулого тижня помирало по 600-800 людей, пише газета «Закарпатські оголошення».

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Сила кожної нації перевіряється у екстремальних умовах. У здатності до самомобілізації та в можливостях до об’єднання зусиль для подолання спільної небезпеки. Найкраще, наскільки нам відомо із засобів масової інформації, у боротьбі з коронавірусом проявили себе ті ж таки китайці, яких першими спонукало лихо. По всій країні були створені тимчасові лікарні, бо заражених було справді багато. Тимчасові лікарні, як і стаціонарні, не мали жодних проблем ні із спеціалістами, ні з постачанням ліків. Кілька днів тому у Китаї закрито останню тимчасову лікарню – пік пандемії пройдено, небезпеку подолано. Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост