Як на Закарпатті наживаються на коронавірусі: лимони подорожчали на 300%

В Ужгороді просто космічні ціни на продукти! Вартість на деякі зросла майже на 300 відсотків! При чому і в супермаркетах, і в магазинах, і на ринках. Інформатор газети «Закарпатські оголошення» навів приклад із лимонами.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Вони вважаються добрим засобом при застудах, тож їх почали активно купувати закарпатці, аби захиститися від коронобацили. Та якщо ще днями кілограм цих цитрусових коштував усього 40 гривень, а це нормальна ціна для весни, то нині їх продавали за 110 гривень. У деяких місцях ще дорожче. Тільки уявіть, яка захмарна націнка! Чи мають совість продавці, адже люди на карантині і зарплати не отримують, гроші в багатьох скоро взагалі закінчаться!

Цікаво, що в Києві була подібна картина, але Кличко швидесенько навів порядок і зараз уже  ситуація під контролем. Мер столиці звернувся у Київське обласне відділення Антимонопольного комітету зі скаргою і там порушили проти постачальників продуктів харчування і найбільших мереж Києва кримінальні справи за фактом суттєвого подорожчання продуктів. Так потрібно зробити і в Ужгороді, аби урегулювати ціни, які сягають найвищих позначок і дуже швидкими темпами випорожнюють кишені закарпатців. Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост