Курям на сміх! У закарпатському райцентрі продають страх Божий, а не маски

Люди обурюються!

«Гутта би їх побила! Що они понашивали за чудо людськоє!», « Шкуродери! Луплять ціни за якусь парнуху такі, що просто слів немає!», « Сятилибися! І як таку рядну на себе надіти. Ліпше вже будюговами жони си нус прикрию, чим таков помивальков!», «То як памперс, а не як маска!». – ось такі нарікання лунають на адресу виробників диво-масок!

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Коронавірус загострив емоції одних закарпатців і ненажерливість інших.

До редакції газети «Закарпатські оголошення» звернулася жінка з наріканнями про те, що в магазині продають  чудернацькі маски. Це – складена у два шари марля та гума, мов на старих ще бабиних трусах. Такого дива-дивного люди ще не бачили. Та й ціна у масок чималенька – 23 гривні, хоча раніше, як писав ЗакарпатПост фабричні дешеві маски – акуратні і гарні можна було купити по 70 копійок.

Тепер же дехто вирішив нажитись на людській біді і страхах. Інформатор газети «Закарпатські оголошення» попросив жінку купити і сфотографувати маску.

Дійсно, вона потворна. Погляньте самі, що за ведмежу послугу хтось зробив для наших земляків!

Та біда в тому, що з понеділка виходити з дому без масок не можна. От людям і доводиться купувати те, що є, хоч одягати на себе таке ганчір’я дійсно противно. Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост