Site icon zakarpatpost.net

Закарпатка, яка померла від коронавірусу, була вчителькою зарубіжної літератури. ЕКСКЛЮЗИВ

User comments

Ексклюзивно із власних джерел інформатору газети «Закарпатські оголошення» стало відомо, що жінка, яка померла від коронавірусу, жила в Приборжавському, а не в Іршаві. Їй був 71 рік. Діти мешкали окремо від неї.

Інформацію підтвердили в Закарпатському обласному Центрі здоров’я. Там повідомили: «Одна хвора, з підтвердженим діагнозом COVID-19, яка перебувала у тяжкому стані на штучній вентиляції легень (ШВЛ) – померла»

Справді, як нам вдалося дізнатися, жінка останні дні лежала в Іршавській районній лікарні. Ми багато разів телефонували до цього медзакладу, та жодного разу ніхто не відповів. Лікарі не хочуть давати коментарі журналістам і вирішили ігнорувати всі дзвінки! Не гарно так робити! У всьому має бути відкритість!

Крім того, як повідомили інформатору газети «Закарпатські оголошення», померла була пенсіонеркою, а все життя працювала вчителькою зарубіжної літератури у місцевій Приборжавській школі. Її дочка живе в Ужгороді, а син є завідувачем Іршавською поліклінікою.

Ще більш ексклюзивні і цікаві подробиці про цей випадок від інформатора  газети «Закарпатські оголошення» читайте на ЗакарпатПост  згодом. Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост

Exit mobile version