Ужгородець після смерті свого вірного друга викинув його на смітник

Цей милий песик, якого можна побачити на фото інформатора газети «Закарпатські оголошення» вірою і правдою служив господарю усе життя. Він готовий був за ґазду відати життя. Така вже собача натура. Чого не скажеш про людей. Ми знайшли його в Ужгороді біля каналу, неподалік багатоповерхівки.

Після смерті тваринку навіть не закопали. Так і валяється та гниє тіло бідолашника посеред сміття, як непотріб, як використаний одноразовий пакет, як гумова шина, що відслужила своє.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Але ж це Боже створіння, найвідданіша у світі істота! Як можна бути таким бездушником, просто взяти і викинути труп, не віддати його землі, що суперечить навіть елементарним християнським канонам, не кажучи вже про закони моралі, про етику, про те, що з точки зору екології це грубе порушення всіх норм. А закарпатці позиціонують себе такими побожними, що аж тошно стає…. адже на практиці ми бачимо зовсім інше! Це не хреститися біля кожного хреста та не бити поклони у церкви з маскою блаженства на обличчі. За такими вчинками видно хто людина, а лицемір. Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост